Messingblæserværkstedet er nu blevet forhandler af ADAMS-instrumenter. Instrumenterne er fremstillet i Holland og er af fineste kvalitet og der er et stort udvalg af trompeter og flygelhorn. Se trompeterne her: https://xn--messingblservrkstedet-n3be.dk/instrumenter/trompet/adams 

  ADAMS A1  A4_Selected2_1ADAMS A4 LT

Vejrtrækningstrænere er vigtige for musikere, der spiller blæseinstrumenter og sangere. De hjælper med at få mere luft ind og at bruge den rigtigt. Messingblæserværkstedet har fået nogle spændende nye ting på hylden. Du kan se dem her: https://messingblæserværkstedet.dk/blaeseteknik De nye er markeret med NYHED.
Flow-Balls er gode til børn. Det er muligt at lave en masse lege med disse apparater. 

 Respiflo 5000   Flow-Ball Plus

 

Så har Messingblæserværkstedet fået opgraderet betalingmodulet her på hjemmesiden. Kunder kan nu købe og betale via MobilePay. Det er en meget hurtig måde at betale på. God fornøjelse! 
Hilsner
Thomas 

 

 

Messingblæserværkstedet har 3 nye tasker på programmet. Flere kunder har efterspurgt instrumenttasker som kan indeholde instrument, noder og stativ. Soundline laver nogle smarte tasker som kan komme på ryggen og de opfylder kundernes ønsker. Se de smarte tasker i butikken eller køb via webshoppen. 
Der er bl.a. en ny taske til 3 trompeter/cornetter som også kan komme på ryggen. 

IMG_4170_1

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)